- אבדן מזון - השלכות חברתיות, סביבתיות וכלכליות, דו"ח מבקר המדינה, 2015
- דו"ח אובדן מזון והצלת מזון בישראל, 2015
- מסדרונות אקולוגיים מהלכה למעשה, רשות הטבע והגנים, 2015
- מסמך מדיניות תכנון החקלאות והכפר בישראל, משרד החקלאות ופיתוח הכפר, 2015
- תוצרי הלוואי בחקלאות ישראל - מסמך מסכם לקביעת מדיניות והערכת עלויות, המשרד להגנת הסביבה, 2015
- אסטרטגיה לפיתוח בר קיימא במשרד החקלאות ופיתוח הכפר, 2014
- המשרד להגנת הסביבה: אגף סביבה חקלאית - אגרואקולוגיה, רשות הטבע והגנים: היחידה הסביבתית. דוח מסכם שנתי 2014
- השפעת גידור על שטחים פתוחים מדיניות והמלצות לפעולה, רשות הטבע והגנים, 2014
- תכנון הישוב הכפרי, משרד החקלאות ופיתוח הכפר, 2014
- ניטור מגוון ביולוגי במערכות חקלאיות - מסגרת רעיונית וסקירת ספרות, המאר"ג, 2013
- Global food losses and food waste ,FAO, 2011
- מדריך שירותי המערכת האקולוגית למקבלי החלטות
- תכנית פעולה לאומית לשימור המגוון הביולוגי
- מסדרונות אקולוגיים בשטחים חקלאיים
- מסדרונות אקולוגיים בשטחים הפתוחים: כלי לשמירת טבע, רשות הטבע והגנים
- מסמך מדיניות סביבתית למשק המים בישראל: פרק ז' – הצריכה החקלאית, החברה להגנת הטבע
- מדריך ליישום גישת שירותי המערכת האקולוגית בשאלות תכנון וניהול - מכון דש"א 2016